COVID-19 7 хоногийн тойм -22°C 2639.86 ₮
04 сарын 24, Лхагва
Өнөөдөр

Arslan.mn

АМРАЛТЫН ӨДРИЙН ХООЛ: Үхрийн махтай амтат салат

2017 оны 9 сарын 16

Arslan.mn

Өдөр тутмын хоолны хачир болгохоос гадна баяр ёслол, тэмдэглэлт өдрөөр ч хийж болох нэгэн амтат салатны жорыг хүргэж байна. Гарын доорх олдоц сайтай түгээмэл орцоор амтат салат хийж сураарай.

30 min

  1. 1

    Үхрийн цул махыг давстай усанд хийж зөөлөртөл нь чанаад уснаас гаргаж хөргөөд жижиг дөрвөлжин болгож хэрчинэ.

  2. 2

    Өндгийг буцалсан усанд хийж 12-15 минут чанаад хальслаад мөн жижиглэн хэрчинэ.

  3. 3

    Бөөрөнхий сонгиныг салатанд тохируулан хэрчинэ.

  4. 4

    Өргөст хэмх, улаан лоолийг угааж цэвэрлээд урт нарийн хэрчинэ. Сармисыг жижиглэн хэрчинэ. Хэрчсэн ногоонуудыг саванд хийнэ.

  5. 5

    Саванд чанасан өндөг, жижиглэн татсан яншуй, бага зэрэг ногоон сонгиныг жижиглэн хэрчиж хийнэ. Хүсвэл коттеж бяслагыг үрж хийгээрэй. Бяслаг хийхгүй байсан ч сайхан амттай болох болно.

  6. 6

    Ингээд үхрийн татсан махыг хийнэ.

  7. 7

    Майноз болон давс, хар перцээр амтлаж сайтар хутгана. Майнозны оронд цөцгийгөөр амтлаж ч болно. өвөрмөц сайхан амттай болдог.

  8. 8

    Ингээд салатыг хөргөгчинд хийж хөргөөд өөрийн сонирхолд тааруулан чимэглээд л идэхэд бэлэн боллоо.

 

 

Мэдээнд өгөх таны үнэлгээ?
Like an post Love an post
haha an post
wow an post
yay an post
sad an post
ouch an post
confuse an post
angry an post
47083
1 эможи
keyboard_arrow_up